Bezoek ons:

M. van Bourgondiëlaan 12, 5616 EE EINDHOVEN

Maak een afspraak

06 38551941

Stuur een bericht

feetline@ziggo.nl

Onze openingstijden

Donderdag van 8.30-17.00 uur

Feetline Els-Engelsbergen

Vanaf 1 maart 2022 start ik een praktijk in Gezondheidscentrum Engelsbergen aan de Maria van Bourgondiëlaan 12 in Eindhoven.

Het is de bedoeling om hier te gaan werken op de donderdagen van 8.30 uur tot 17.30 uur.


Deze praktijk heeft een eigen nummer, dus als u belt op het nummer 06-38551941, weet ik dat het gaat om praktijk Engelsbergen en komt het helemaal goed met het plannen van afspraken. U mag de hele week bellen voor het maken van een afspraak.


Ik maak gebruik van de ruimte waar ook de Podotherapeuten zitten, als je binnenkomt vind U meteen rechts onze wachtkamer. Daar mag u plaats nemen, ik kom u dan halen als u aan de beurt bent.


Ik hoop op een fijne samenwerking met de cliënten, maar zeker ook met de andere disciplines die hier aanwezig zijn, zoals de fysiotherapeuten, podotherapeuten, huisartsen enz.

De producten die ik ga gebruiken bij de behandelingen en die ik ook verkoop, zijn hetzelfde als die ik verder op de site heb staan. Het gaat hierbij om de producten van HFl en Dadi. Mijn ervaring hiermee is erg goed en cliënten lopen er ook allemaal mee weg, vandaar dat ik voorlopig deze lijnen zeker nog ga aanbieden en vooral gebruiken.


De prijslijst van de producten en behandelingen vind u onder de tab prijslijst Engelsbergen.